Archiv článků

04.01.2020 20:13

Provoz jatek v roce 2020

Od 1.1.2020 provozuje porážku a bourárnu nová společnost Statek Winter v.o.s.   Provoz bude obnoven 13.1.2020.     S Vašimi požadavky se prosím obracejte přímo na  pana Michala Aschenbrennera, telefon +420 702 086 976.  
27.11.2019 08:50

Ukončení prodeje masa prostřednictvím e-shopu.

Z organizačních důvodů musíme,bohužel,definitivně ukončit prodej bio hovězího masa prostřednictvím e-shopu. Nadále budeme prodávat pouze hovězí čtvrtě  a půlky, buďto odvěšené čerstvé nebo stařené suchým postupem  ve zracích komorách. Cena za přední i zadní čtvtě, popř. celé půlky ...
25.01.2017 10:22

PEČENÁ HOVĚZÍ ŽEBRA

  video.aktualne.cz/sefkucharovy-recepty/ochutnejte-vyborna-hovezi-pecena-zebra/r~3920ba06e1b211e6b781002590604f2e/?utm_source=atlasHP&utm_medium=videobox&utm_content=recombee1&utm_term=position-3     Šéfkuchař restaurace Blue Orange v Letňanech František Seňko nám...
17.07.2016 21:27

HOVĚZÍ SEKANÁ S HOUBAMI

Původní recept je italský, představil ho Emanuel Ridi ( používá k dochucení nakrájenou mortadelu ).V našem provedení jsme jej mírně upravili ...:) Budete potřebovat:   - BIO hovězí "Hamburger Beef" z naší nabídky - 0,5 kg - 1/4 grahamové veky ( může být bílá ) - 1 vejce - 1 šalotka - 2...
07.02.2016 07:24

Rozdíly v kvalitě masa podle jednotlivých plemen a kategorií u skotu.

Kvalita masa se poměrně značně liší nejen mezi jednotlivými plemeny skotu, ale i mezi jednotlivými kategoriemi v rámci plemene. Plemena skotu dělíme podle užitkovisti na mléčná (Černostrakatý holštýnský skot) , kombinovaná ( Český červenostrakatý skot, Simentálský skot)) a masná (Hereford,...
07.02.2016 07:01

Mramorování masa.

  Uvedeme vlastní pojednání na toto téma včetně makrofotografií jednotlivých druhů našeho masa po vybourání. Porovnáme mramorování i u jednotlivých plemen skotu  ( Hereford, Piemontese, Blonde d´Aqutaine.) Zatím je Vám k dispozici tento zajímavý článek.         Na...
07.02.2016 07:01

Chlazení versus mražení vyzrálého hovězího masa.

Názory na chlazení a mražení  vyzrálého hovězího masa se poněkud rozcházejí. K tomu se přidává otázka, zda nechávat vyzrálé maso po zakoupení ve vakuovém balení nebo ne.   A jelikož bychom sami rádi věděli, jak to doopravdy je, vyzkoušeli jsme tři různé metody balení a uchovávání masa....
24.01.2016 20:05

HAMBURGER NADÍVANÝ BYLINKOVÝM MÁSLEM.

Je to aplikace na grilovaný burger - jenomže je zima a máme jenom pánve...? Vždycky dělím recepty na ty, které dám např. z Penny marketu a na ty kvůli kterým musím do MAKRA... Takže-na tento stačí Penny...:)   Pro 3-4 osoby  (cca 6 menších hamburgerů) potřebujeme :     -Bio...

Kontakt

JATKA MARWIN

jatka.marwin@email.cz

Vysoké Žibřidovice
Hanušovice
78833

+420 702 086 976

Vedoucí jatek:
Michal Aschenbrenner

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode