Archiv článků

23.06.2020 14:05

BIO HOVĚZÍ MASO na farmě MARWIN v.o.s.

Nabízíme Vám  hovězí maso z pastevně odchovaných jalovic v BIO režimu v jatečně upravených čtvrtích nebo půlkách.Zvířata jsou poražena na jatkách s BIO certifikátem a maso vyzrává ve zracích komorách dle Vašeho požadavku (minimálně 7 dní). Zpracování a balení provádíme na farmě MARWIN v...
23.06.2020 13:41

Zrání a zpracování masa na farmě Hynčice nad Moravou.

Maso ve čtvrtích si u nás můžete nechat rozbourat,upravit a  vakuově zabalit. V případě zájmu si můžete nechat maso vyzrát ve zracích komorách. Ceny: Zrání ve zracích komorách : 2,-Kč / kg JUT / den Bourání , úprava a vakuování :  490,-Kč/ hod. * JUT - jatečně upravené tělo  
25.01.2017 10:22

PEČENÁ HOVĚZÍ ŽEBRA

  video.aktualne.cz/sefkucharovy-recepty/ochutnejte-vyborna-hovezi-pecena-zebra/r~3920ba06e1b211e6b781002590604f2e/?utm_source=atlasHP&utm_medium=videobox&utm_content=recombee1&utm_term=position-3     Šéfkuchař restaurace Blue Orange v Letňanech František Seňko nám...
17.07.2016 21:27

HOVĚZÍ SEKANÁ S HOUBAMI

Původní recept je italský, představil ho Emanuel Ridi ( používá k dochucení nakrájenou mortadelu ).V našem provedení jsme jej mírně upravili ...:) Budete potřebovat:   - BIO hovězí "Hamburger Beef" z naší nabídky - 0,5 kg - 1/4 grahamové veky ( může být bílá ) - 1 vejce - 1 šalotka - 2...
07.02.2016 07:24

Rozdíly v kvalitě masa podle jednotlivých plemen a kategorií u skotu.

Kvalita masa se poměrně značně liší nejen mezi jednotlivými plemeny skotu, ale i mezi jednotlivými kategoriemi v rámci plemene. Plemena skotu dělíme podle užitkovisti na mléčná (Černostrakatý holštýnský skot) , kombinovaná ( Český červenostrakatý skot, Simentálský skot)) a masná (Hereford,...
07.02.2016 07:01

Mramorování masa.

  Uvedeme vlastní pojednání na toto téma včetně makrofotografií jednotlivých druhů našeho masa po vybourání. Porovnáme mramorování i u jednotlivých plemen skotu  ( Hereford, Piemontese, Blonde d´Aqutaine.) Zatím je Vám k dispozici tento zajímavý článek.         Na...
07.02.2016 07:01

Chlazení versus mražení vyzrálého hovězího masa.

Názory na chlazení a mražení  vyzrálého hovězího masa se poněkud rozcházejí. K tomu se přidává otázka, zda nechávat vyzrálé maso po zakoupení ve vakuovém balení nebo ne.   A jelikož bychom sami rádi věděli, jak to doopravdy je, vyzkoušeli jsme tři různé metody balení a uchovávání masa....
24.01.2016 20:05

HAMBURGER NADÍVANÝ BYLINKOVÝM MÁSLEM.

Je to aplikace na grilovaný burger - jenomže je zima a máme jenom pánve...:)   Pro 3-4 osoby  (cca 6 menších hamburgerů) potřebujeme :     -Bio vyzrálé maso na hamburger 500 g( 1 balení) - to musíte koupit u nás...:) -hrubě mletou sůl -mletý pepř -stroužek česneku do...

Kontakt

HOVĚZÍ BIO MASO MARWIN

pavel.marecek@atlas.cz

MARWIN v.o.s
Hynčice nad Moravou č. 49
78833 Hanušovice

+420 602533708

Ředitel:
MVDr.Pavel Mareček

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode