Po poražení je maso vychlazeno a umístěno do zracích boxů s řízenou ventilací. Používáme metodu zrání na sucho na kosti, což je metoda náročnější finančně, ale výsledkem je lepší kvalita zralého masa, než u metody vlhké, u vakuového zrání.
Poté je proces zrání ukončen, maso je v pondělí rozbouráno a v úterý vakuově zabaleno dle Vašich objednávek. Balíčky jsou opatřeny cenovkami a etiketami dle platné legislativy. I takto upravené maso může dozrávat ve Vaší chladničce minimálně další týden. A jelikož se většinou jedná o maso mladých jalovic, je tato doba zrání naprosto dostatečná.
Maso si můžete vyzvednout na jatkách ve Vysokých Žibřidovicích i osobně během jeho expedice ( datum je uvedeno na úvodní straně vpravo.). Prosíme o telefonické upřesnění Vaší návštěvy.
Doprava objednávek mimo Olomoucký kraj je možná po telefonické domluvě.
MARWIN v.o.s.
JATKA MARWIN
Vysoké Žibřidovice583291124 702086976
Vedoucí jatek:
Michal Aschenbrenner
ředitel MARWIN v.o.s.:
Ing. František Winter
IČO : 47985623
DIČ : CZ47985623
Vytvořeno službou Webnode E-shop