EXPEDICE a ROZVOZ výrobků

 

Po poražení je maso vychlazeno a umístěno do zracích boxů s řízenou ventilací. Používáme metodu zrání na sucho na kosti, což je metoda náročnější finančně, ale výsledkem je lepší kvalita zralého masa, než u metody vlhké, u vakuového zrání.

Doba zrání masa je 4 týdny.

Poté je proces zrání ukončen, maso je v pondělí rozbouráno a  v úterý vakuově zabaleno dle Vašich objednávek. Balíčky jsou opatřeny cenovkami a etiketami dle platné legislativy. I takto upravené maso může dozrávat ve Vaší chladničce minimálně další týden. A jelikož se většinou jedná o maso mladých jalovic, je tato doba zrání  naprosto dostatečná.

 
Následně je maso ve středu rozváženo v rámci Olomouckého kraje na Vámi uvedenou adresu. Při objednávce nad 1500,-Kč je doprava ke klientovi zdarma ( bereme v úvahu souhrn všech Vašich  objednávek  v rámci jedné expedice ). Pokud je cena  objednávky nižší, je připočtena cena za dopravu 150,-Kč.
 

Maso si můžete vyzvednout na jatkách ve Vysokých Žibřidovicích i osobně během jeho expedice ( datum je uvedeno na úvodní straně vpravo.). Prosíme o telefonické upřesnění Vaší návštěvy.

Doprava objednávek mimo Olomoucký kraj je možná po telefonické domluvě.

 

MARWIN v.o.s.

 

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode E-shop