Vše,co by Vás o vyzrálém mase mohlo zajímat.

07.02.2016 07:01

Chlazení versus mražení vyzrálého hovězího masa.

Názory na chlazení a mražení  vyzrálého hovězího masa se poněkud rozcházejí. K tomu se přidává otázka, zda nechávat vyzrálé maso po zakoupení ve vakuovém balení nebo ne.   A jelikož bychom sami rádi věděli, jak to doopravdy je, vyzkoušeli jsme tři různé metody balení a uchovávání masa....
07.02.2016 07:24

Rozdíly v kvalitě masa podle jednotlivých plemen a kategorií u skotu.

Kvalita masa se poměrně značně liší nejen mezi jednotlivými plemeny skotu, ale i mezi jednotlivými kategoriemi v rámci plemene. Plemena skotu dělíme podle užitkovisti na mléčná (Černostrakatý holštýnský skot) , kombinovaná ( Český červenostrakatý skot, Simentálský skot)) a masná (Hereford,...
07.02.2016 07:01

Mramorování masa.

  Uvedeme vlastní pojednání na toto téma včetně makrofotografií jednotlivých druhů našeho masa po vybourání. Porovnáme mramorování i u jednotlivých plemen skotu  ( Hereford, Piemontese, Blonde d´Aqutaine.) Zatím je Vám k dispozici tento zajímavý článek.         Na...

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode E-shop