Mramorování masa.

07.02.2016 07:01

 

Uvedeme vlastní pojednání na toto téma včetně makrofotografií jednotlivých druhů našeho masa po vybourání. Porovnáme mramorování i u jednotlivých plemen skotu  ( Hereford, Piemontese, Blonde d´Aqutaine.)

Zatím je Vám k dispozici tento zajímavý článek.

 

 

 

  Na snímku je makrofotografie ( hovězí hrudí ).

  1.mramorování, vnitřní nitrosvalový tuk

  2.tuková vrstva mezi svaly

 

 

Dobře patrné mramorování u osso buco připraveného k pošírování  ve vakuové fólii.

 

 

Kontakt

HOVĚZÍ BIO MASO MARWIN

pavel.marecek@atlas.cz

MARWIN v.o.s
Hynčice nad Moravou č. 49
78833 Hanušovice

+420 602533708

Ředitel:
MVDr.Pavel Mareček

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode