Mramorování masa.

07.02.2016 07:01

 

Uvedeme vlastní pojednání na toto téma včetně makrofotografií jednotlivých druhů našeho masa po vybourání. Porovnáme mramorování i u jednotlivých plemen skotu  ( Hereford, Piemontese, Blonde d´Aqutaine.)

Zatím je Vám k dispozici tento zajímavý článek.

 

 

 

  Na snímku je makrofotografie ( hovězí hrudí ).

  1.mramorování, vnitřní nitrosvalový tuk

  2.tuková vrstva mezi svaly

 

 

Dobře patrné mramorování u osso buco připraveného k pošírování  ve vakuové fólii.

 

 

Kontakt

JATKA MARWIN

jatka.marwin@email.cz

Vysoké Žibřidovice
Hanušovice
78833

583291124 702086976

Vedoucí jatek:
Michal Aschenbrenner

MVDr.Pavel Mareček
MARWIN v.o.s.
Hynčice nad Moravou č.49
tel.:602533708

IČO : 47985623
DIČ : CZ47985623

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode E-shop