Porážení ve službách.

01.12.2015 20:42

Podle Vašich požadavků jsme schopni zajisti porážení Vašich zvířat v BIO režimu, ale i mimo něj. Stejně tak jsme schopni zajistit dobu zrání masa podle Vašich představ a posléze i jeho bourání, eventuálně i vakuové zabalení.

V protoklu bude uvedena hmotnost čtvrtí Vašeho kusu po poražení a v případě, že si necháte maso vyzrát, tak i po vyzrání.

Pokud bude maso vybouráno, máte možnost zvážit si ho na váze v řeznických přepravkách (lodnách) při převzetí.

Droby, hanger steak, popř. líčka  je zapotřebí odebrat co nejdříve po porážce a veterinární prohlídce.

 

VYÚČTOVÁNÍ  PORÁŽKY:

 

položka:                                      sazba:

 

dovoz,cena za kilometr                   20,-Kč

nakládání,skládání / hod.              400,-Kč

krmný den                                    100,-Kč

porážka za 1 kg  JUT                         6,-Kč

odvěšení,vychlazení  za den           500,-Kč

zrání masa za den                           1,-Kč/kg a den

bourání masa za 1kg JUT                  6,-Kč

kafilerní odpad za 1 kg                     10,-Kč

vakuové balení masa včetně fólie

za 1 hod.                                     390,-Kč

 

legenda: JUT - jatečně upravené tělo

Ceny jsou uvedené bez DPH.

 

DPH při porážení ve službách je 21%  !!!

 

Datum poražení domluvte s p. Michalem Aschenbrennerem, řeznickým mistrem.

tel.: 583291124

       702086976

 

 

MARWIN v.o.s.

Kontakt

JATKA MARWIN

jatka.marwin@email.cz

Vysoké Žibřidovice
Hanušovice
78833

583291124 702086976

Vedoucí jatek:
Michal Aschenbrenner

MVDr.Pavel Mareček
MARWIN v.o.s.
Hynčice nad Moravou č.49
tel.:602533708

IČO : 47985623
DIČ : CZ47985623

Vyhledávání

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode E-shop