RECEPTY.

02.11.2017 03:03

TOMAHAWK STEAK

Návod na přípravu této lahody na grilu s  teriyaki přelivem najdete zde: www.novinky.cz/muzi/375527-jak-ugrilovat-steak-ke-kteremu-se-milovnici-masa-chodi-modlit.html     TOMAHAWK  STEAK :
12.01.2016 18:21

JAK NA STEAKY ?

Není jedna metoda, ale je pár věcí, které je třeba dodržet, aby vaše maso neskončilo v krvavé lázni na talíři nebo naopak tuhé, bez šťávy i chuti. Takže tohle berte jako  návod k použití, ne patent na rozum...:) Steak. To nechám na Vás, z vyzrálé jalovice se dá udělat z jakéhokoli kousku masa....
25.01.2017 10:22

PEČENÁ HOVĚZÍ ŽEBRA

  video.aktualne.cz/sefkucharovy-recepty/ochutnejte-vyborna-hovezi-pecena-zebra/r~3920ba06e1b211e6b781002590604f2e/?utm_source=atlasHP&utm_medium=videobox&utm_content=recombee1&utm_term=position-3     Šéfkuchař restaurace Blue Orange v Letňanech František Seňko nám...
17.07.2016 21:27

HOVĚZÍ SEKANÁ S HOUBAMI

Původní recept je italský, představil ho Emanuel Ridi ( používá k dochucení nakrájenou mortadelu ).V našem provedení jsme jej mírně upravili ...:) Budete potřebovat:   - BIO hovězí mleté maso z naší nabídky - 0,5 kg - 1/4 grahamové veky ( může být bílá ) - 1 vejce - 1 šalotka - 2 stroužky...
03.01.2016 15:49

PŘEPUŠŤENÉ MÁSLO.

Pro většinu z Vás samozřejmá věc,pro některé ne,takže tady je recept:   Kostku másla 250 g dáme do menšího kastrůlku a rozpustíme.Mírně povaříme,až se vytvoří na hladině hustá pěna.Tu opatrně sebereme a máslo slijeme pozvolna do připravené misky.Pozor-na dně  kastrůlku zůstává vodnatá...
24.01.2016 20:05

HAMBURGER NADÍVANÝ BYLINKOVÝM MÁSLEM.

Je to aplikace na grilovaný burger - jenomže je zima a máme jenom pánve...? Vždycky dělím recepty na ty, které dám např. z Penny marketu a na ty kvůli kterým musím do MAKRA... Takže-na tento stačí Penny...:)   Pro 3-4 osoby  (cca 6 menších hamburgerů) potřebujeme :     -Bio...
24.01.2016 08:54

STEAK Z NÍZKÉHO ROŠTĚNCE s BALSAMIKOVÝM OCTEM a TYMIÁNEM.

Nechali jsme se inspirovat slavným receptem z knihy "Dokonalý steak" nizozemského autora Marcuse Polmana.Jsou to recepty špičkových  šéfkuchařů z celého světa. Tento je velmi snadný na přípravu a nezabere Vám více,než 25 min. Potřebujete na dvě porce:   -2 plátky z  nasucho vyzrálého...
17.01.2016 12:59

HANGER STEAK S PEPŘOVÝM PŘELIVEM

Velmi jednoduchý recept na velmi netradiční  a poměrně vzácný steak (z celého jatečného kusu jen jediný kousek masa o hmotnosti asi 600 g).   Pro 4 osoby budete potřebovat:   1 hanger steak (cca 600 g)     dále pak: extra virgin olivový olej přepuštěné máslo 3 lžičky...
08.01.2016 08:40

ROSTBÍF

Roast beef - pečené hovězí.Neboli - óda na nízký roštěnec!!! Na 4 porce budete potřebovat cca 1 kg nízkého roštěnce bez kosti.Je lépe jej svázat před přípravou do balíčku potravinářským provázkem. Dále pak budete potřebovat: 1 lžičku hrubě namleté mořské soli 2 lžičky hořčičných semínek 1 lžička...
13.12.2015 15:18

RIB - EYE STEAK S BYLINKOVÝM MÁSLEM

Tento steak z vysokého roštěnce popisuje  šéfkuchař  Václav Frič ve své knize "Jak nakupovat a zpracovávat maso".   Příprava 15 min. + mražení másla + odležení masa Opékání 8 min. , pro 4 osoby,snadné na přípravu   4 rib-eye steaky z vysokého roštěnce cca  3-4 cm...

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode E-shop